Werken bij Liko

Liko is een topspeler op het gebied van koude- en klimaattechniek. Vanuit onze thuisbasis Heerlen realiseren en onderhouden wij slimme, duurzame en betrouwbare oplossingen voor opdrachtgevers in heel Nederland, België en de Duitse deelstaat Nordrein-Westfalen. Voor klanten in alle mogelijke sectoren. Liko speelt daarbij in op de vraag naar zuinig energiegebruik.

De ene keer ontwerpen we een geavanceerde warmte-terugwin-installatie voor een luxe hotel accommodatie. Een andere keer realiseren we een complex luchtbehandelingssysteem in een ziekenhuis of op een militaire basis. We bezweren een crisis in een datacenter waar de gemoederen én de apparatuur verhit dreigen te raken. Haasten ons midden in de nacht naar een fabriek waar een calamiteit dreigt door een storing in de koeling. Dat moet je maar kunnen!

Werken bij Liko is niet voor broekies of rookies, maar enkel voor ervaren professionals. Of voor getalenteerde elektrotechnici en werktuigbouwkundigen die het in zich hebben om specialist te worden. Iets voor jou?

Het gaat goed met Liko en ons klantenbestand wordt almaar groter en interessanter. Daarom zijn we dringend op zoek naar jou.

Promotiefilm koude- en klimaattechniek

Wil je meer zien over koude- en klimaattechniek? Kijk dan naar onze promotiefilm en klik hier.

IJskoud de beste

Heb je passie voor koel-, vries-, luchtbehandeling en klimaatbeheersingstechniek?

Wil je je dagelijks sterk maken voor creatieve en onderscheidende oplossingen en opdrachtgevers ontzorgen in koelen en vriezen?

Misschien kom je dan wel in aanmerking voor een mooie loopbaan bij Liko! Via personeelszaken@liko.nl kan je je motivatie en cv achterlaten en solliciteren op een van de onderstaande vacatures.

Beroepenfilm monteur Klimaat- en Koudetechniek

Koeltechnisch monteur is één van de boeiendste technische beroepen. Nieuwsgierig geworden? Klik dan hier.

Liko hanteert uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Vacatures op dit moment

Acquisitie naar aanleiding van deze advertenties wordt niet op prijs gesteld.

STEK Dekra VCA sbb Stichting het Limburgs landschap Stichting het Limburgs landschap