Werken bij Liko B.V.

Liko B.V. is een topspeler op het gebied van koude- en klimaattechniek. Vanuit onze thuisbasis Heerlen realiseren en onderhouden wij slimme, duurzame en betrouwbare oplossingen voor opdrachtgevers in heel Nederland, in alle mogelijke sectoren. Liko B.V. speelt daarbij in op de vraag naar zuinig energiegebruik.

De ene keer ontwerpen we een geavanceerde warmte-terugwin-installatie voor een luxe hotel accommodatie. Een andere keer realiseren we een complex luchtbehandelingssysteem in een ziekenhuis of op een militaire basis. We bezweren een crisis in een datacenter waar de gemoederen én de apparatuur verhit dreigen te raken. Haasten ons midden in de nacht naar een fabriek waar een calamiteit dreigt door een storing in de koeling. Dat moet je maar kunnen!

 

IJskoud de beste

Heb je passie voor koel-, vries-, luchtbehandeling en klimaatbeheersingstechniek? Wil jij je dagelijks sterk maken voor creatieve en onderscheidende oplossingen en opdrachtgevers ontzorgen in koelen en vriezen?

Misschien kom jij dan wel in aanmerking voor een mooie loopbaan bij Liko B.V.! Via personeelszaken@liko.nl kan jij je motivatie en cv achterlaten en solliciteren op een van de onderstaande vacatures.

Liko B.V. hanteert uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Vacatures op dit moment

Acquisitie naar aanleiding van deze advertenties wordt niet op prijs gesteld.

STEK Dekra VCA sbb Stichting het Limburgs landschap Stichting het Limburgs landschap