Diensten: Koelen en vriezen. Vriescel. Koelsystemen

Koelsysteem, vriescel of koelunit?

Liko B.V. biedt duurzame, energie-efficiënte en milieuvriendelijke oplossingen voor functionele klimaatoplossingen voor koelopslag en vriesopslag, verwerkingsruimten, laboratoria en ziekenhuizen en effectieve en efficiënte proceskoelingen voor industriële bedrijven. Samen met u denken we vooruit en spelen we betrokken en creatief in op veranderingen in de markt en regelgeving.

 

Vers verkoopt maar is ook kwetsbaar

Bij het koelen of vriezen van voedingsmiddelen staat het behoud van de kwaliteit van de producten centraal. Daarbij komen eisen ten aanzien van houdbaarheid, kosten, voedselveiligheid en hygiëne. Snel afkoelen en invriezen is cruciaal. Zonder verstoringen in het productieproces. En met milieuvriendelijke en veilige technologie. Het is ons dagelijks werk om oplossingen te bieden die aan alle hierboven beschreven voorwaarden voldoen.

PROCESKOELING

Liko B.V. zorgt niet alleen voor gebouw-koeling (klimaatkoeling in gebouwen), maar ook voor proceskoeling. Als definitie van proceskoeling gebruiken wij: continuïteit van de koelketen tijdens het productieproces. Hierbij ligt de nadruk erop dat het productieproces op de juiste temperatuur blijft verlopen. Wij spreken van industriële proceskoeling. Denkt u bijvoorbeeld aan de koeling van opslagruimten van voedingsmiddelen.

 

Wilt u weten wat Liko B.V. voor u kan betekenen v.w.b. koelsystemen, koelunits, proceskoeling of vriescel. Neem dan gerust contact met ons op via: verkoop@liko.nl

STEK Dekra VCA sbb Stichting het Limburgs landschap Stichting het Limburgs landschap