Vacature: ZELFSTANDIG KOELTECHNISCH MONTEUR

Limburgse Koelindustrie Liko B.V.

Liko is een topspeler op het gebied van koude- en klimaattechniek. Vanuit onze thuisbasis Heerlen realiseren en onderhouden wij slimme, duurzame en betrouwbare oplossingen voor opdrachtgevers in heel Nederland, België en de Duitse deelstaat Nordrein-Westfalen. Voor klanten in alle mogelijke sectoren.

De ene keer ontwerpen we een geavanceerde warmte-terugwin-installatie voor een luxe hotel accommodatie. Een andere keer realiseren we een complex luchtbehandelingssysteem in een ziekenhuis of op een militaire basis. We bezweren een crisis in een datacenter waar de gemoederen én de apparatuur verhit dreigen te raken. Haasten ons midden in de nacht naar een fabriek waar een calamiteit dreigt door een storing in de koeling. Dat moet je maar kunnen!

Werken bij Liko is niet voor broekies of rookies, maar enkel voor ervaren professionals. Of voor getalenteerde elektrotechnici en werktuigbouwkundigen die het in zich hebben om specialist te worden. Iets voor jou?

Zo. Je bent je wilde haren kwijt. Nou ja, grotendeels dan toch. Tijd om je eens serieus te bezinnen op je professionele toekomst. Je hebt al ontdekt dat je in de dynamische wereld van de koeltechniek écht kunt laten zien wat je als elektro- of installatietechnicus in huis hebt. Want daar is geen dag, geen klant, geen klus hetzelfde. Maar nu wil je je verder ontwikkelen tot de specialist die écht het verschil maakt. Of ben je al die specialist, maar zoek je meer uitdaging? Meer zelfstandigheid? Leukere collega’s? Welkom bij Liko!

Het gaat goed met Liko en ons klantenbestand wordt almaar groter en interessanter. Daarom zijn we dringend op zoek naar een

ZELFSTANDIG KOELTECHNISCH MONTEUR

Je weet zo langzamerhand wel wat je wilt. Ambitieus als je bent, heb je je opleiding MTS-E (of gelijkwaardig) al aangevuld met een opleiding in de koudetechniek. Slim. Misschien heb je ook al certificaten als VCA en F-gassen binnen of een vakgerichte cursus als Elektrisch Schakelen of Onderhoudsmonteur gevolgd. Zo niet, dan maken we daar bij Liko wel werk van, mocht dat nodig zijn.

Als zelfstandig koeltechnisch monteur ben je (mede) verantwoordelijk voor het installeren, inbedrijfstellen en onderhouden van koeltechnische installaties. Zo ook voor het snel verhelpen van storingen op locatie bij de klant, met wie je een uitstekende relatie onderhoudt. Per slot van rekening ben jij zijn of haar eerste aanspreekpunt als er eens iets aan de hand is.

Je bent niet alleen goed in je vak, maar weet je kennis en kunde ook over te dragen. Je vindt het leuk je bijdrage te leveren aan onze interne praktijkopleiding en leert als ervaren collega aankomende monteurs op inspirerende wijze het vak.

Ontwikkelingen in de koel- en klimaattechniek gaan vele malen sneller dan in bijvoorbeeld de meer traditionele elektrotechniek. Ook als ervaren koeltechnisch monteur zul je dan ook voortdurend moeten doorleren. Je werkt immers aan enorm complexe en vaak ook uiterst kritische installaties. Installaties die moeten werken, hoe dan ook! Liko investeert dan ook fors in haar medewerkers. Al bij je indiensttreding maken we samen een opleidingsplan. Ben je een ‘doener’ die als montagemonteur uitblinkt? Of eerder een analyticus die het liefste in zijn eentje als servicemonteur uitpluist wat de oorzaak van een storing is? Waar wil je over een aantal jaren staan? Zie je jezelf als leidinggevend monteur of servicetechnicus? Of als projectmanager misschien? Jij bepaalt je doel, wij helpen je daar te komen. In je eigen tempo. Bij Liko maak je jouw eigen baan!

Dit vragen we

Enkele jaren ervaring heb je toch wel nodig. Gedegen en aantoonbare koel- en elektrotechnische praktijkkennis. Je denkt en werkt systematisch, resultaatgericht, accuraat en gedisciplineerd. Je bent vriendelijk, diplomatiek en komt uitstekend uit je woorden. Opdrachtgevers en collega’s hebben dan ook graag met jou van doen. Ook omdat je flexibel en initiatiefrijk bent en je je echt verantwoordelijk en betrokken voelt. Je bent een enthousiast en positief persoon die mensen graag om zich heen hebben.

Verder ben je in het bezit van rijbewijs B; een combinatie met E zou helemaal mooi zijn. En misschien wel het allerbelangrijkste: je vindt het leuk om zelfstandig te werken, maar je bent óók een teamspeler. Want Liko, dat zijn we allemaal samen!

Dit bieden we

Werken bij Liko is werken in een heel platte en open organisatie. In een omgeving die nadrukkelijk een beroep doet op jouw ondernemerschap. Zodra je eenmaal je plek gevonden hebt, willen we dat je meedenkt over de koers en strategie van ons bedrijf en betrekken we je bij belangrijke beslissingen. Je hebt je eigen klanten, je eigen installaties, waarvoor je je ook echt verantwoordelijk voelt. Nine to five? Niet bij Liko!

Liko biedt je verder uitstekende primaire, secundaire en tertiaire arbeidsvoorwaarden. Wat je collega’s daar tot slot aan willen toevoegen? Afwisseling. Uitdaging. Zelfstandigheid. Collegialiteit. Moderne tools. Top materieel.

Je reactie

Lijkt je dat wat, om bij ons het verschil te komen maken? Stuur dan een beknopte mail (personeelszaken@liko.nl) of brief (Limburgse Koelindustrie Liko B.V., afd. Personeelszaken, Postbus 128, 6400 AC Heerlen). Eerst meer weten? Bel op dinsdag, woensdag, of donderdag 045-5731616. Denise Eussen staat je graag te woord.

STEK Dekra VCA sbb Stichting het Limburgs landschap Stichting het Limburgs landschap