Vacature: AANKOMEND KOELTECHNISCH MONTEUR

Limburgse Koelindustrie Liko B.V.

Liko is een topspeler op het gebied van koude- en klimaattechniek. Vanuit onze thuisbasis Heerlen realiseren en onderhouden wij slimme, duurzame en betrouwbare oplossingen voor opdrachtgevers in heel Nederland, België en de Duitse deelstaat Nordrein-Westfalen. Voor klanten in alle mogelijke sectoren.

De ene keer ontwerpen we een geavanceerde warmte-terugwin-installatie voor een luxe hotel accommodatie. Een andere keer realiseren we een complex luchtbehandelingssysteem in een ziekenhuis of op een militaire basis. We bezweren een crisis in een datacenter waar de gemoederen én de apparatuur verhit dreigen te raken. Haasten ons midden in de nacht naar een fabriek waar een calamiteit dreigt door een storing in de koeling. Dat moet je maar kunnen!

Werken bij Liko is niet voor broekies of rookies, maar enkel voor ervaren professionals. Of voor getalenteerde elektrotechnici en werktuigbouwkundigen die het in zich hebben om specialist te worden. Iets voor jou?

Je werkt al een poos in de elektro- of installatietechniek en die wereld bevalt je prima. Alleen weet je zo langzamerhand wel hoe de hazen lopen. Soms heb je het gevoel dat je almaar hetzelfde kunstje herhaalt. Terwijl je wéét dat je zoveel meer in huis hebt.

 Herken je dat? Wordt het dan niet eens tijd voor een echte uitdaging? Voor een nieuwe plek, waar je je kunt ontwikkelen tot de specialist die écht het verschil maakt? Welkom bij Liko!

Het gaat goed met Liko en ons klantenbestand wordt almaar groter en interessanter. Daarom zijn we dringend op zoek naar een

AANKOMEND KOELTECHNISCH MONTEUR

Je hebt een afgeronde opleiding installatie- of elektrotechniek, niveau 3 of 4. Én je hebt de ambitie om je de komende jaren te ontwikkelen tot een topper in de koeltechniek. In feite is dat voldoende om te starten bij Liko en binnen afzienbare tijd door te groeien tot zelfstandig koeltechnisch monteur.

Samen met een ervaren collega ben je medeverantwoordelijk voor het installeren van nieuwe koelinstallaties. Je bent in staat (en vindt het ook leuk!) om zelfstandig storingen te verhelpen en koeltechnische installaties bij opdrachtgevers op locatie te onderhouden.

Ontwikkelingen in de koel- en klimaattechniek gaan vele malen sneller dan in bijvoorbeeld de meer traditionele elektrotechniek. Als (aankomend) koeltechnisch monteur zul je dan ook voortdurend moeten doorleren. Temeer omdat je komt te werken aan enorm complexe en vaak ook uiterst kritische installaties. Installaties die moeten werken, hoe dan ook! Liko investeert dan ook fors in haar medewerkers. Al bij je indiensttreding maken we samen een opleidingsplan. Ben je een ‘doener’ die de richting van montagemonteur opgaat? Of eerder een analyticus die het liefste in zijn eentje als servicemonteur uitpluist wat de oorzaak van een storing is? Waar wil je over een aantal jaren staan? Zie je jezelf als leidinggevend monteur of servicetechnicus? Of als projectmanager misschien? Jij bepaalt je doel, wij helpen je daar te komen. In je eigen tempo. Bij Liko maak je jouw eigen baan!

Dit vragen we

Maak je niet druk over certificaten als VCA, F-gassen of Veilig werken in besloten ruimten. Die haal je bij ons wel; dat vinden we vanzelfsprekend. Maar als je naast je diploma installatie- of elektrotechniek een vakgericht diploma kunt laten zien, is dat zeker een pre. Elektrisch Schakelen bijvoorbeeld, Storingstechnicus Elektro of Onderhoudsmonteur. En ook met enige koeltechnische praktijkkennis heb je uiteraard een streepje voor.

Een rijbewijs (B) is handig. Maar veel belangrijker vinden we een gedisciplineerde en accurate instelling. Een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, vriendelijke houding richting opdrachtgevers. Je bent flexibel, initiatiefrijk en communiceert makkelijk. Je vindt het leuk om zelfstandig te werken, maar je bent óók een teamspeler. Want Liko, dat zijn we allemaal samen!

Dit bieden we

Werken bij Liko is werken in een heel platte en open organisatie. In een omgeving die nadrukkelijk een beroep doet op jouw ondernemerschap. Zodra je eenmaal je plek gevonden hebt, willen we dat je meedenkt over de koers en strategie van ons bedrijf en betrekken we je bij belangrijke beslissingen. Je hebt je eigen klanten, je eigen installaties, waarvoor je je ook echt verantwoordelijk voelt. Nine to five? Niet bij Liko!

Liko biedt je verder uitstekende primaire, secundaire en tertiaire arbeidsvoorwaarden. Wat je collega’s daar tot slot aan willen toevoegen? Afwisseling. Uitdaging. Zelfstandigheid. Collegialiteit. Moderne tools. Top materieel.

Je reactie

Wat denk je, heb jij het in je? Stuur dan een beknopte mail (personeelszaken@liko.nl) of brief (Limburgse Koelindustrie Liko B.V., afd. Personeelszaken, Postbus 128, 6400 AC Heerlen). Eerst meer weten? Bel op dinsdag, woensdag, of donderdag 045-5731616. Denise Eussen staat je graag te woord.

STEK Dekra VCA sbb Stichting het Limburgs landschap Stichting het Limburgs landschap