STORING VERHOLPEN

augustus 17, 2016

De technische storing van onze telefooncentrale is verholpen.

Dit betekent dat u bij een storing buiten kantooruren gewoon ons reguliere telefoonnummer +31 (0)45 573 16 16 kunt bellen. U wordt dan automatisch doorgeschakeld.

Storingen buiten kantooruren

augustus 15, 2016

Ten gevolge van een technische storing vindt er momenteel BUITEN KANTOORTIJDEN GEEN doorschakeling plaats vanaf ons algemeen telefoonnummer 045 – 573 16 16 naar ons callcenter.

Het is thans nog niet bekend op welk tijdstip dit technisch euvel zal zijn verholpen.

Wij verzoeken u derhalve tot nadere berichtgeving storingen buiten kantoortijd te melden via:

0411 – 650 780 (rechtstreekse verbinding met ons callcenter)

GESLAAGD

juni 29, 2016

Heel trots zijn wij dat Jeremy Pietersz na Jarno Goudsmit de tweejarige opleiding koudetechniek bij Stichting GO° in 1 jaar met goed gevolg heeft afgerond.

Gefeliciteerd!

Alles over EPBD aircokeuring

december 18, 2015

EPBD aircokeuring in het kort.

Vanaf 1 december 2013 is de EPBD wetgeving van kracht. Dit betekent dat u eens in de 5 jaar uw airconditioningsysteem moet laten keuren door een EPBD deskundige. Deze verplichting geldt voor airconditioningsystemen met een koelvermogen op gebouwniveau van meer dan 12 kW. Zie de volgende link voor meer informatie: http://www.nvkl.nl/aircokeuring/

Promotiefilm over de koudetechniek

juli 15, 2015

Liko medewerkers werken iedere dag hard aan de beste klimaat- en koeltechnische oplossingen voor allerlei klanten. Geen dag is hetzelfde – dat is typisch Liko. Onze specialisten hebben een passie voor koude- en klimaattechniek en zitten vaak al in de conceptfase bij de klant aan tafel. Wil je meer zien over koude- en klimaattechniek? Klik dan hier.

Medewerkers van Liko B.V. in Freego, het praktijkmagazine in koude & luchtbehandeling

januari 16, 2015

Twee van onze collega’s stonden met een interview in het vakblad Freego van december 2014. Nieuwsgierig wat zij te vertellen hebben?

Klik hier voor het artikel over de ‘koele collega’. Klik hier voor het artikel over ‘de bus van…’.

Liko kalender 2015 met ‘koele tips’

december 3, 2014

De Liko kalender ligt weer klaar! Ook dit jaar weer met koele tips rondom energie, milieuvriendelijke koelmiddelen en… Vraag er naar via secretariaat@liko.nl of bel +31 (0)45 – 573 16 16.

Liko B.V. steunt Mondriaan

oktober 8, 2014

Liko B.V. heeft op zondag 5 oktober 2014 met een team hardlopers meegedaan aan de MondriaanRun.

De MondriaanRun is een bijzonder hardloopevenement in Parkstad Limburg. De opbrengsten van het evenement komen ten goede aan het activiteitenprogramma van de patiënten van Mondriaan voor geestelijke gezondheid.

Liko B.V. werkt mee aan de bouw van het Budgethotel in Maastricht

augustus 15, 2014

In Wyck tegenover het station wordt een nieuw budgethotel gebouwd met 74 kamers. Exploitant van het hotel wordt de La Bergère Group. Klik hier voor meer informatie over La Bergère Group.

BUDGETHOTEL MAASTRICHT

 

 

Nieuwe F-gassenverordening

juli 14, 2014

De nieuwe Europese F-gassenverordening geldt voor alle synthetische koudemiddelen (HFK). Deze koudemiddelen komen voor in talloze klimaatinstallaties en koelsystemen. De belangrijkste wijzigingen voor de eindgebruiker zijn de frequentie van lekcontroles aan de installatie en de uitfasering van koudemiddelen met een hoog GWP (Global Warming Potential). Voor gebouwbeheerders en eigenaren van koel- en klimaatinstallaties kan dit grote gevolgen hebben! Lees meer in de bijlage Infoblad Nieuwe F-gassenverordering 1-1-2015

 

 

STEK NVKL NVKL Dekra VCA sbb Stichting het Limburgs landschap Stichting het Limburgs landschap